De la apa moartă la apa vie, cu aur și argint

Apa este probabil elementul cel mai ignorat de fiecare dintre noi. O bem zilnic, o includem în ritualurile de îngrijire, o folosim când udăm grădinile, ni se pare firesc să o avem la dispoziție oricând, dar nu conștientizăm pe deplin darul magic pe care îl reprezintă.

Da, știm că trebuie să bem apă de cea mai bună calitate, dar ce înseamnă o apă cu adevărat benefică vieții și sănătății?

Apa benefică nu este apa purificată și filtrată prin cele mai sofisticate și moderne metode, ci apa vie, o expresie destul de întâlnită, dar fără a fi o metaforă. Probabil nu v-ați gândit niciodată, dar există și apă « moartă », iar fizicienii și chimiștii au demonstrat că în natură apa se găsește sub aceste două forme ușor de deosebit după felul în care rotesc planul de polarizare al luminii, apa  vie spre stânga, iar apa moartă spre dreapta.

Apa vie este o apă alcalină cu un Ph de 8-9, iar apa moartă este o apă acidă, cu ph 2-4. Având în vedere ca Ph-ul corpului uman este de 5-6, este evident că apa alcalină este cea de care avem nevoie. În plus, apa vie are alte calități decât celelalte tipuri de apă: ea nu fierbe la 100 de grade, ci la 105 și nici nu îngheață la 0 grade, ci mult sub zero grade, ceea ce explică de ce structurile vii, vegetale și animale nu îngheață definitiv iarna.

O astfel de apă vie este apa AUR’A. AUR'A izvorăşte din munte (Muntii Dognecei, Banat), dintr-o zonă fără activități industriale, agricole sau turistice, la mii de hectare distanță de posibile surse de poluare, vine din inima pământului şi ajunge la suprafaţă filtrată natural prin straturi de nisip, pietriş cu nisip, bolovănişuri, argile şi pământ vegetal. Acest proces natural îi atribuie proprietăţi unice: un ph  de 8,15 (conform raportului de analize Wessling 1601562 / 26.04.2016), alcalinitatea naturală atrage după sine îmbogăţirea cu coloizi de aur şi argint, resurse aflate în adâncurile munţilor din zonă, pe lângă calciu, magneziu sau potasiu; este microbiologic pură – absenţa nitriţilor şi nitraţilor, absenţa materiilor organice, a metalelor grele și a bacteriilor.

Coloizii de aur şi argint pe care îi conţine îi conferă proprietăţi excepţionale şi o transformă într-o apă energetică cu puteri miraculoase. Aurul are proprietăţi antiinflamatorii şi antialergice, este antibiotic natural cu importante calităţi antioxidante, stimulează forţa vitală, creşte capacitatea de concentrare, îmbunatăţeşte circulaţia sanguină la nivelul creierului, stimulează funcţia de regenerare a organismului şi de purificare a toxinelor.

 La fel ca aurul, argintul este un metal cu virtuţi terapeutice cunoscute de milenii: este cel mai bun antiseptic natural, distruge eficient bateriile, are proprietăţi antifungice, împiedică dezvoltarea tumorilor,  stimulează funcţia leucocitară, creşte imunitatea, facilitează detoxifierea organismului.

AUR'A prezintă un cumul de calităţi vitale pentru sănătate cu beneficii extraordinare, fiind o sursă de sănatate care purifică trupul şi asigură vitalitate şi longevitate.

AUR’A are deja şi prima recunoaştere internaţională, de la International Taste & Quality Institute – iTQi Bruxelles, după ce pe data de 2 iunie 2016 a avut loc în capitala Belgiei ceremonia de decernare a distincțiilor Superior Taste Award 2016, conferite de juriul prestigiosului Institut Internaţional pentru Gust şi Calitate ( www.itqi.com). AUE’A a primit trei stele – maximum posibil. ITQI este cea mai importantă organizaţie independentă a experţilor gastronomi (bucătari şi somelieri) dedicată testării şi promovării gustului superior al produselor alimentare şi băuturilor. AUR’A este prima şi singura apă românească premiată cu trei stele de iTQi Bruxelles.

Așadar nu este suficient să bem multă apă, ci multă apă vie, favorabilă vieții, apă alcalină, nu 3 litri de apă îmbuteliată sau de la chiuvetă.

Apa înmagazinează vibrație și informație, este printre puținele structuri aflate la interferența între lumea vie și lumea minerală, care se încarcă cu energia locului în care se află, dar și cu informația pe care o primește din mediul înconjurător.

Acest fapt a fost demonstrat de cercetătorul Masaru Emoto care a fotografiat cristale de apă înghețată care au fost în prealabil expuse la diferite cuvinte, muzică și gânduri orientate conștient asupra apei din care erau alcătuite, sau cristale din apă prelevată din diferite lacuri, mări, oceane sau orașe ale lumii.

El a demonstrat ceea ce spiritualitatea lumii enuntă de mii de ani: apa are memorie, apa poate fi încărcată cu energie benefică vieții sau nocivă, în funcție de cum se intervine asupra ei, de gândurile, sentimentele și energiile înconjuratoare. Putem trage concluzia că apa vie nu este numai apa alcalină, ci și apa încărcată cu energii care mențin viața și sănătatea, o apă binecuvântată la propriu cu gânduri bune și senine.

Profesorul Masaru Emoto susține că "Apa are puterea magică de a da naștere tuturor lucrurilor și de a păstra informația. În stadiul de făt, suntem aproape în totalitate apă, după naștere suntem peste 80 la sută apă, apoi suntem 70 la sută apă, pentru ca, după vârsta de 60 de ani, să devenim apă tot mai puțin. Ce se întâmplă când suntem doar 50 la sută apă? Ne ridicăm la... ceruri. De ce nu putem trăi fără apă vie? Pentru că ea transformă energia și informația".

Sunt mulți dintre noi care au ajuns ca de la 90% apă alcalină cât au la naștere (datorită structurilor osoase încă destul de cartilaginoase și moi), să aibă 60 cel mult 65% apă pe măsură ce organismul înaintează în vârstă, apa devenind tot mai acidă. Aceștia sunt oamenii care îmbătrânesc înainte de vreme și care au probleme de sănătate greu de explicat pentru medicină.

Apa este o entitate vie și inteligentă care reacționează la emoțiile și gândurile scrise în câmpul morfic al umanității, așa că este bine ca în prezența apei să avem un gând bun pentru toți cei care se bucură de proprietățile ei miraculoase.


* Vă recomandăm să vizionați și ACEST film despre apă.

 

 

Lăsați un comentariu

Comentariile trebuie să fie aprobate înainte să apară.

Brandurile noastre partenere