Ofertă de neuitat pentru nunți

Luna mai este o lună a florilor. Un început de sărbătoare atât la propriu, cât și la figurat. O sărbătoare a naturii, dar și un prilej de a organiza evenimente de familie.

Iar noi vrem să te ajutăm să transformi orice eveniment în familie într-unul de neuitat cu un pahar de mied. Miedul este un vin vechi din miere care surprinde cu o aromă îmbietoare și un efect năucitor.

Maturat minim 2 ani, cu o concentrație de alcool de 14%, miedul prezintă numeroase beneficii pentru sănătatea organismului datorită conținutului de miere.

În plus, printre colecțiile noastre de mied, vei găsi și mied cu adaos de scorțișoară, mentă, coacăze, petale de trandafiri și zmeură.

Și asta nu e tot. În funcție de preferințele fiecăruia, miedul poate fi dulce și sec. Deci nu trebuie să-ți faci griji că nu faci pe plac celor dragi ție. 

Cum ar fi ca la nunta ta să-ți servești nuntașii cu cea mai veche băutură alcoolică din lume? Cu o licoare a nemuririi consumată chiar de zei?

Cum ar fi ca invitații tăi să consume alcool fără a se îngrijora pentru sănătatea lor? Fără a suporta consecințele unei petreceri pe cinste?

Ei bine, pentru sezonul de vară avem o supriză pentru tine. Avem o ofertă specială pentru nunți sau botezuri cu o reducere de 20% la o cantitate de 100 de sticle de mied din orice categorie.

Miedul este o băutură naturală 100%, cu efect de bună dispoziție și un ingredient esențial - sănătatea.

Iar dacă nunta nu e a ta, dar cauți un cadou special pentru miri, îți recomandăm seturile de mied atent împachetate pentru tine. Vezi aici mai multe seturi de mied.

Seturile sunt un cadou ideal pentru nași, părinți, socri, miri sau, de ce nu, pentru tine! Și tu meriți să sărbătorești fiecare zi și să te binedispui!

Intră pe site și alege ce ți se potrivește.

Lăsați un comentariu

Comentariile trebuie să fie aprobate înainte să apară.

Brandurile noastre partenere