Top 4 seturi de cadou traditionale

Chiar dacă suntem înconjurați de restricții, nu ne putem abține să nu ne bucurăm de micile plăceri ale vieții. O carte bună, un pachet de biscuiti naturali cu nuci și, de ce nu, un pahar de mied cu adaos de mirodenii fac viața mai frumoasă. Un motiv în plus să continuăm să ne bucurăm de clipa prezentă. Învățăm de la ziua de ieri, trăim pentru ziua de azi și sperăm pentru ziua de mâine. Exact cum ne-a recomandat Albert Einstein.

Iar una dintre micile plăceri ale vieții este miedul. Această băutură naturală cu aroma lui dulce și savuroasă ne invită pe tărâmurile speranței și ale încrederii. Iar noi alegem să fim bine! Căci cum altfel am putea să ne simțim după o degustare încântătoare a celei mai ispititoare băuturi alcoolice?

Miedul transmite exact acea stare de bine de care avem nevoie. Iar fericirea se dăruiește. De aceea Băcănia Naturistă a împachetat miedul în cele mai originale seturi de cadou. Pentru a ne bucura împreună de savoarea vieții.

Top 4 seturi de cadou tradiționale:

1. Set cadou - Vin vechi din miere de albine (Mied) Dominikánski în sticlă ceramică antichizată

Setul conține 2 cupe cavalerești albe, cu design unic, din ceramică antichizată și o sticlă din ceramică de 500 de ml de mied. Este un mied tradițional cu gust foarte fin, cu aroma intensă de miere de albine și adaos de mirodenii selecționate. Iar conținutul de alcool este de 16%. O adevărată călătorie a simțurilor!

2. Set cadou - Vin vechi din miere de albine (Mied) Kurpiowski în sticlă ceramică antichizată

Setul conține 2 cupe cavalerești, cu design unic, gri, din ceramică antichizată. Cu un conținut de alcool de 16%, miedul tradițional Kurpiowski este maturat minim 4 ani și are un gust accentuat de coacăze negre. Un plus de sănătate fără niciun efort! 

3. Set cadou - Vin vechi din miere de albine (Mied) premium Lubelski in sticlă ceramică antichizată

Setul conține 2 cupe cavalerești, cu design unic, maro, din ceramică antichizată. Iar miedul este maturat cu adaos de fructe de pădure. Un adevărat deliciu!

4. Set cadou - Vin vechi din miere de albine (Mied) premium Jadwiga în sticlă ceramică antichizată. 

Setul conține 2 cupe cavalerești, cu design unic, maro, din ceramică antichizată. Miedul este maturat cel puțin 6 ani și se evidențiază printr-un parfum unic oferit de adaosul de zmeură și trandafir sălbatic. Un dezmăț al naturii pe placul inimii!

Toate cele 4 seturi sunt împachetate într-o cutie de lemn și asigurate pe un pat de paie. 

Miedul poate fi un cadou perfect pentru nași, socri, fini sau chiar pentru colegii de muncă. Bucuria dăruită se simte pentru o perioadă mai lungă. Doar știi cât de puțin durează clipa. Eternizeaz-o printr-un cadou tradițional original!

Dar din dar se face Rai!

Lăsați un comentariu

Comentariile trebuie să fie aprobate înainte să apară.

Brandurile noastre partenere