Biscuiții vegani cu mirodenii, fără zahăr și fără gluten pentru un mic dejun savuros

Biscuiții vegani cu mirodenii sunt o soluție ideală pentru un mic dejun sănătos sau chiar pentru o gustare între mese. Indiferent că-ți începi dimineața cu un pahar de lapte, ceai sau cafea, biscuiții îți vor oferi energia necesară până la următoarea masă.

Cum sunt realizați biscuiții vegani?

Realizați manual, din boabe măcinate lent, au un conținut de fibre ideal pentru susținerea tractului digestiv și pentru o sațietate de durată.

Biscuiții vegani sunt produse naturale, fără zahăr și fără gluten. Singurele ingrediente folosite sunt pudra de ghimbir, scorțișoara măcinată, nucșoara măcinată, cuișoare măcinate, făina de orez, făina de năut, zahăr de cocos, ulei de cocos, praf de copt, bicarbonat de sodiu.

Ce beneficii au biscuiții vegani pentru organism?

Mirodeniile măcinate conțin antioxidanți naturali ce înlocuiesc cu succes zahărul din deserturi și conferă biscuiților o aromă intensă și apetisantă. Cu siguranță îi va cuceri chiar și pe cei mai mofturoși. 

Nucșoara conține compuși antibacterieni care ajută la tratarea listeriei si eliminarea agenților patogeni E.coli si Salmonella.

Cât despre scorțișoară, aceasta ajută la menținerea nivelului optim al glicemiei în sânge, dar și pe cel al trigliceridelor.

Năutul reprezintă o sursă importantă de fibre. Mai exact, făina din năut este bogată în fibre și în proteine, ceea ce contribuie la crearea senzatiei de sațietate. Cu această gustare vegană îți va fi mult mai usor să elimini pofta de snacksuri sau alte alimente mai puțin sănătoase. Iată cum pierderea în greutate poate deveni un țel realist si tangibil fără prea multe eforturi.

Zahărul din cocos conține cel mai mult inozitol (vitamina B8), necesar pentru formarea de celule sănătoase. E utilizat în tratarea anxietății și depresiei. Așa cum am spus mai sus, un mic dejun cu biscuiți vegani te va pregăti pentru o zi energică și sporalnică. Iar zâmbetul va face parte din tine!

Scapă de griji, pofte nesănătoase și frica de a lua în greutate cu biscuiții vegani cu mirodenii!

NU conțin zahăr rafinat, gluten, lactoză. NU conțin conservanți, emulgatori, E-uri, coloranți sau substanțe de sinteză.

Acum la prețul de doar 5.4 lei pe Băcănia Naturistă. Reducerea de 50% este valabilă până pe 5 august. Profită de ofertă chiar acum și împărtășește vestea și altor persoane interesate de un stil de viață sănătos!

Poftă bună! 😊

Lăsați un comentariu

Comentariile trebuie să fie aprobate înainte să apară.

Brandurile noastre partenere