De ce să folosești pasta de dinți naturală?

 

Igiena dentară este un obicei sănătos pe care îl descoperim încă din copilărie. Specialiștii recomandă periajul dentar încă de la apariția primilor dințișori. Dar în mod realizabil de la vârsta de 3 ani.

Cu fluor sau fără?

Astăzi, la nivel local există mai mulți producători de pastă de dinți cu o anumită notorietate, dar majoritatea brandurilor au un conținut de fluor ridicat. E adevărat că fluorul protejează dinții și întărește smalțul, dar devine periculos atunci când este ingerat în cantități mari vreme îndelungată.

Excesul de fluor poate afecta smalțul dinților în procesul de formare, poate produce fracturi de smalț, iar în cazuri extreme provoacă cancer gastrointestinal și afecțiuni renale. Conform studiilor de specialitate, pastele de dinți pentru copii trebuie să conțină maxim 0.03% fluor, pentru că cei cei mici îl asimilează mai repede. Iar pastele de dinți pentru adulți maxim 15%.

Pasta de dinți naturală

Dar astăzi există pastă de dinți naturală, din plante, fără conținut de fluor, care poate fi folosită de întreaga familie. Așa cum este Gelul de igienă dentară 100% natural Teerex cu o formulă ayurvedică tradițională din India. Are în conținutul său 18 plante și oferă o protecție totală a dinților și a gingiilor, indiferent de vârstă.

Printre plantele conținute cele mai importante sunt neem, aloe vera, busuioc, trandafir, țelină, mentă, cuișoare, fiecare cu proprietăți medicinale miraculoase. Neemul este un copac veșnic verde din India cu rol de detoxifiere a organismului, antiinflamator, antioxidant și imunostimulator.

Pasta de dinți Kudos 100% naturală din Cuișoare și Neem este produsă tot în India din Neem, Cuișoare, Aloe vera, Trandafir, Busuioc, Mentă,Țelină, Vidanga, Manjistha, Amalachi, Bibitachi, Haritaki, Lamaie, Babool, Nirgundi, Majuphal, Molsari, Ajamoda Satva. Oferă o senzație de prospețime și energie.

Cuișoarele sunt mugurii arborelui de cuișoare original din Indonezia și sunt răspândite de arabi în întreaga lume. Au un gust aromat, iute-dulceag și sunt folosite pentru dezinfectare și conservare. Mai mult decât atât, cuișoarele sunt bogate în antioxidanți, au acțiune antivirală și proprietăți anestezice.

Pasta de dinți din plante nu conține parabeni.

Beneficiile unei paste de dinți naturale

Pasta de dinți naturală prezintă numeroase beneficii:

  • previne formarea cariilor
  • protejează gingiile sensibile
  • are acțiune anti-tartru
  • efect de albire a dinților
  • împrospătează respirația
  • previne apariția cariilor
  • acțiune antibacteriană
  • îndepărtează petele cauzate de cafea, tutun, alcool.

Este recomandată de asemenea în cazuri de dureri dentare și sângerări ale gingiilor.

În plus, pasta de dinți naturală poate fi folosită de întreaga familie, inclusiv de către copii. Știm deja că cei mici îi imită pe cei mari. Periajul dinților nu va mai fi o povară nici pentru părinți, nici pentru copii, ci o activitate comună.

Încearcă pasta de dinți naturală pentru un zâmbet încrezător.

Lăsați un comentariu

Comentariile trebuie să fie aprobate înainte să apară.

Brandurile noastre partenere